Auto-Blak

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafFaczi
    Classic
    • 2010
    • 15

Auto-Blak

Zamieszczone przez Dijkstra
    dzieki za spocika Mickul, a co Wy sie tak slinicie na ta obsluge... jakas taka wychudzona :szeroki_usmiech az sie nakarmic chce :diabelski_usmiech
    Oj Ty kwintesencjo miłosierdzia :twisted:
  • chopin
    Ambiente
    • 2009
    • 212

Auto-Blak

Ciekaw jestem opinii o serwisie mechanicznym Auto-Blak na Farbiarskiej. Chciałbym im coś dać do roboty. Czy macie jakieś doświadczenia z tym ASO? :?: Na forum znalazłem tylko nieliczne wpisy sprzed kilku lat.

Pzdr

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

chopin, ja serwisuje autko z tym że u chłopaków na Włościańskiej (też Auto-Blak) i złego słowa powiedzieć nie mogę
      Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• modoc
        Drive
        • 2009
        • 94

Ja robiłem i nich przegląd techniczny superbów i niestety trzeba było potem jeszcze raz się u nich pojawić, bo niestety ale na przeglądzie nie sprawdzili stanu tylnych klocków, a tydzień później od przeglądu zapaliła się kontrolka w dwóch superbach... według mnie sprawdzić stan klocków to podstawa, a że dali ciała to w sprawach kolejnych wizyt będę podchodził do nich z dystansem. Oprócz tej sytuacji więcej przygód z nimi nie miałem.

Komentarz

• daroo
          Rider
          • 2006
          • 315

A ja nie chcę mieć z nmi żadnego kontaktu w przyszłości :evil: po pierwszej naprawie gwarancyjnej lakieru zleconej przez WIMAR auto wróciło oszabrowane a po ostatnim razie także na gwarancji lakieru zleconej przez W/W WIMAR dostałem samochód ochlapany podkładem i zasyfiony w środku :x po awanturze WIMAR posprzątał ale niesmak i lekceważenie klienta to inna rzecz :evil: .Generalnie odradzam korzystanie z usług tej bandy partaczy i złodzieji :!: :!: :!:
          AGR'00 123KM/264Nm

Komentarz

Pracuję...